Onze specialiteiten

Prefab wapening

DBA Betonstaal kan alle vormen en maten van betonstaal produceren die u maar wenst. Geknipt, gebogen en/of gelast.Het productieproces wordt aangepast aan het te maken product en de grootte van het product. Al het gebruikte staal is KOMO-gecertificeerd.

Losse wapeningsstaven geknipt en gebogen

In onze eigen knip en buigcentrale knippen en/of buigen wij de wapening in iedere gewenste vorm. Wapeningsstaven zijn leverbaar in verschillende lengtes en verschillende diameters.

Wapeningsstaalmatten

Er zijn verschillende afmetingen en diameter op voorraad. Indien gewenst kunnen wij de matten op maat knippen. Tevens hebben wij gegalvaniseerde matten voorradig.

Vlechten

Ook kan DBA Betonstaal het vlechtwerk van de wapening voor u verzorgen; compleet met supporters, tofwerk en afstandhouders.

Betonwerk

In samenwerking met ons moederbedrijf Burgers Betonbouw kunnen wij ook het betonwerk compleet voor u verzorgen en wordt u gegarandeerd van een kwalitatief hoogwardig totaalproduct. De korte communicatielijnen waarborgen een naadloze aansluiting in de overall-planning.

 

Heiwerk en grondwerk

Indien u het totale project wilt uitbesteden, kunnen wij ook grondwerk, heiwerk, wapening en betonwerk regelen.

 

Transport

DBA Betonstaal beschikt over eigen vrachtwagen met zelflosser en kan de goederen dan ook zelf bij u afleveren. Uiteraard is zelf afhalen ook mogelijk.

Losse producten

Indien u de wapening zelf wilt plaatsen kunnen wij de losse componenten zoals bouwstaalnetten, supporters, toffen en afstandhouders leveren.

Ook kunnen wij gegalvaniseerde bouwnetten leveren voor bv tuinafzettingen.